Ekstern persondatapolitik for X-Module A/S

Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med X-Module, fordi du eksempelvis gerne vil købe en vare eller modtage nyhedsbreve. Vi forestiller os, at du gerne vil vide hvorfor vi skal bruge dine personoplysninger, og hvordan vi behandler dem. Det fortæller vi dig i denne Persondatapolitik.

 

1. KONTAKTOPLYSNINGER

X-Module A/S

Lilleringvej 24
DK-8462 Harlev

E-mail: info@x-module.com

CVR: 32566928

 

2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi modtager kun personoplysninger i forbindelse med direkte salg med vore kunder, hvor vi anvender de oplysninger kunderne giver til os. Derudover står det alle frit at tilmelde sig vore nyhedsbreve, der udsendes 4-6 gange årligt. Det er til enhver tid muligt at afmelde sig nyhedsbrevet.

Vi anvender ikke cookies.

 

Vi bruger blandt andet følgende oplysninger:

- Navn og adresse på afsender og modtager

- Telefonnummer

- Betalingsadresse

- E-mailadresse

- Betalingsinformation

- CVR virksomhedsnummer

 

3. HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGERNE TIL?

Vi bruger dine data til at behandle din bestilling, og til at fremsende varer til din adresse.

Hvis du som kunde ønsker at følge med i hvad der sker i vores virksomhed få oplysninger om produktnyheder, og hvis du aktivt giver din tilladelse, kan du få meddelelser om dette eksempelvis via E-mail eller sociale medier.

Vi vil være sikre på, at du kan bruge vores website på den bedst mulige måde og så personligt som muligt. Derfor kan vi benytte statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores site. Vi har selvfølgelig sikkerhedsaftaler med disse virksomheder, så IP adresser anonymiseres.

Vores website kan indeholde links til andre websites, der er produktundersider af X-Module A/S. Disse websites vil ligeledes indeholde en persondatapolitik, som du bør læse.

 

4. SIKKERHED

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi har desuden truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

Vi beskytter de oplysninger, du giver os med den mest avancerede teknik, så ingen uvedkommende har adgang til dem. Vi deler ikke vores oplysninger og e-maildatabase samt kundeoplysninger med tredjepart.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og opbevarer dem til eget brug i højest to år. Herefter vil dine personoplysninger blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver lovgivningen, at vi gemmer betalingsoplysninger i syv år.

 

For at kunne informere dig bedst muligt om brugen af persondata, opdaterer vi løbende denne Persondatapolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser den.

 

5. DINE RETTIGHEDER             

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.

 

Du kan anmode os om at se, ændre, slette eller overføre dine persondata. Har du spørgsmål til, eller ønsker du at klage angående denne Persondatapolitik, kan du kontakte vores datahåndteringsansvarlige ved at sende en e-mail til: info@x-module.com eller pr. brev til:

X-Module A/S, Lilleringvej 24, 8462 Harlev, DK

 

X-Module A/S 27.02.2018

EU Patent. Designed & manufactured in Denmark

© X-MODULE

X-MODULE A/S

Lilleringvej 24

DK-8462 Harlev

Tel: +45 3133 7715​

info@x-module.com

Følg os:

  • X-module Facebook
  • X-module LinkedIn
  • X-module Instagram